Denna lilla Elin, Elin, Elin, tydligen en härlig tjej…

ElinHej! Jag heter Elin, tror inte att jag har sagt det tidigare i den här bloggen, men jag tror att man kan lista ut det ändå. Jag är webbprogrammerare, och webdevelin.com är tänkt att vara en utvecklingsplats för mig, samtidigt som jag vill ha en blogg som inte är lika vardaglig och privat som incka.se (min tidigare blogg).

För att berätta lite mer om mig;
Jag är 27 år gammal, bosatt i Göteborg och uppvuxen mitt ute i skogen mellan Vara och Grästorp. Arbetar som php-programmerare i Trollhättan och utvecklar ett rekryteringssystem.
På fritiden spelar jag elbas i ett band och spenderar även ganska mycket tid vid datorn. Om det inte är programmerandes eller surfandes, så är det antagligen spelandes på World of Warcraft.

Datorer och Internet har alltid varit ett intresse för mig, och intresset för webbdesign började på LunarStorm för 10 år sedan. Där bytte jag ”krypin”-design mest hela tiden. Genom forum och klubbar växte min kunskap och mitt intresse, och jag gjorde egna html-hemsidor och lekte med bilder i Photoshop.

När jag insåg att jag ville arbeta med mitt intresse sökte jag till Webbprogrammerar-programmet på Högskolan i Kalmar (numer känt som Linnéuniversitetet). Jag gick in med fokus på design och lämnade utbildningen 2 år + 1 påbyggnadsår senare som en backend-programmerare.
Jag kanske ska tillägga att jag har läst utbildningen på distans, och det satte stora prov på min disciplin. Men jag klarade det och jag är nöjd. Jag känner att jag har en bred grund att stå på och det känns bra!

Om du skulle vara intresserad av vad jag har läst för kurser, eller vad jag har gjort för projekt tidigare, så gå in på min portfolio på elinnilsson.com. Undrar du över något annat så är det bara att fråga! :)

En reaktion till “Denna lilla Elin, Elin, Elin, tydligen en härlig tjej…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *