”Home is where the heartstone is” – den här helgen på Gamex

Det har gått några dagar sedan helgen, Stockholm och Gamex nu. Hög tid att blogga litegrann om det hela alltså :)

I lördags morse tog jag tåget upp till Stockholm för att möta upp Soph, och kasta oss på pendeltåget mot Kistamässan och Gamex. Gamex är en spelmässa med alla möjliga utställare, allt från små spelutvecklarutbildningar till Nintendo. Det var väldigt mycket folk, och jag & Soph var glada över att ha fribiljett och kunde ställa oss i en aningens kortare kö för att komma in.

På grund av allt folk blev köerna för att testa spelen väldigt långa, så för vår del blev det inget testat. Men det var minst lika intressant att gå runt och kika på andra som spelade. Speciellt den lille killen som kunde alla moves till Michael Jackson Experience ^^

Jag vet inte om jag har bättre koll på aktuella spel nu än vad jag hade innan, men jag vet att det jag är mest sugen på att spela är World of Warcraft: Cataclysm. Det var jag redan innan mässan ^^ För att säga något om Kinetic också så ser det ut att kunna bli bra, men för min del duger Wii fint ett tag till :)

Något av det som jag tyckte var roligast på mässan var de montrar där man kunde köpa grejer :D

Det blev en Murloc för mig (och Slash ^^ ) + 2 t-shirtar, en till mig och en till Andreas, så snäll är jag! :)

Förutom mässan hann vi också med att gå ut och ta några öl med Slashat-gänget. Det var bra folk – bara nördar! ^^
Jag trivdes bra den här helgen. Kul att träffa Soph igen, kul att träffa nytt folk, kul att åka till Stockholm, kul att sova på hotell, kul att ha det kul! Mer sånt till folket – eller iaf till mig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *