Skäms! … eller .. nej, gör inte det

Jag ville ju använda den här bloggen lite mer. Men den dog liksom en smula, för att idag återuppstå.

Jag har varit himla sugen på att börja med något litet nytt programmeringsprojekt, och för några dagar sedan fann jag det. Ska göra ett mindre projekt i PHP, och det är något som kommer att användas vilket gör att det känns extra kul! Det blir ju lätt så när man jobbar på egna projekt, som man inte riktigt vet vart de ska ta vägen, att de rinner ut litegrann i sanden, men med detta känner jag mig grymt motiverad. Längtar hem från jobbet så att jag kan få pilla med det om kvällarna.

Men jag hinner inte alltid göra så mycket, för man vill ju umgås med sambon också. Han jobbar visserligen tills ganska sent, men när han kommer hem brukar vi titta på Masterchef Australia och käka mat. Också ganska inspirerande.

Oh well, jag lever iaf och har det gott :)
Dessutom så vill jag också påstå att jag känner mig väldigt grym på det här med PHP, och det känns så himla bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *